tisdag 2 mars 2010

Konstigt det där

Hur kommer det sig att jag sitter här med te och kakor och borde skriva Pm men skriver blogg istället? Hur kommer det sig att det så ofta blir så?? Jag skrev det mesta häromdagen när jag, tack gode gud, fick en oförväntad ledig dag från skolan. Nu känns det som om jag inte har något mer att säga om ämnet, "jag som den lärande". Kanske har jag inte det... Kanske är jag bara knäpp som anser att jag inte riktigt är klar när jag "bara" har 2,5 sidor text istället för 3 som är max? Är inte 2,5 definitionen på att skriva mellan2-3 sidor? Rent logiskt säger jag mig att det är så vilket innebär att jag faktiskt är klar men det är svårt att få in i huvudet. Det är kanske bara att ge upp, skriva en check liten slutkläm och skicka in det. Eller ska jag krysta fram en halv sida till bara för att?
Den som lever får se....

4 kommentarer:

Blivande prostinnan sa...

kakor!!!!!
Mitt i fastan?
Men jag antar att det ingår i plugga och då räknas det inte!!!!
KRam

Cliff Hanger sa...

En "check" liten slutkläm? Nej, jag tror nog att du vet vad du skrivit för fel där. Gick nog lite fort där bara... Men det såg lustigt ut. :-)

Theos sa...

Skulle jag vara tvungen att läsa det skulle jag säga, sluta vid 2½ ocg tänk på mig, men nu ska ju inte jag läsa, så skriv lite mera så att läraren får något att läsa :P

Lunkentuss sa...

Prostinnan: Kakor fastar jag INTE ifrån. Faktiskt. Bara undviker lite lätt....

Hmm... Cliff, hade nog lite annat att tänka på, typ PM eländet. ;)

Theos:Det blev nästan tre sidor och du kan få läsa dem om du vill!