fredag 26 september 2008

Farorna med träning!

Jag gillar att träna. Jag anser nog, kanske ganska tragiskt, att det är en av mina hobbies.... Just nu tränar jag "bara" för att det är roligt och för att må bra. Jag har inga direkta mål eller fantasier om vad jag ska uppnå med min träning. Jag har insett att beach 2008 gick mig raskt förbi och beach 2009 vet jag inte om jag vågar satsa på, jag ska bara motarbeta busschaufförsmage!
Men det finns flera olika faror med att träna. Man blir svettig, rödmosig och flåsar ganska oattraktivt medan man håller på. Men igår lyckades jag med en av de andra farorna med träning. Jag studsade runt på den aerobicsklass jag var på och försökte verkligen att göra mitt bästa eftersom vi bara var tre personer på passet och jag tyckte lite synd om hon som ledde passet. I allt studsande (ja, man studsar i regel när man kör aerobics) så lyckades jag studsa fel. Hela foten veck sig åt fel håll och det gjorde apont. Men jag är ju en ganska tuff tjej så jag fortsatte en stund i alla fall. I en liten vattenpaus höll jag dock på att kräkas för att det gjorde ont så då insåg jag att det var dags att lägga av. Mycket bedrövad haltade jag hem, la foten i högläge och tröståt godis. Nu efter en natt med högläge har den typ återgått till normal storlek och gör bara lite ont. Jag känner mig lite ömklig i alla fall och funderar på hur länge man får tröstäta godis....

1 kommentar:

Emelie sa...

Man får tröstäta godis hur länge som helst... och sen kan man äta godis för att fira klarad tenta, eller för att man har gjort något bra, eller så kan man göra det bara för att det är gott (fast nja, godis är nog inte så gott, bara choklad).

Det där är anledningen till att jag håller mig borta från gym ;)