torsdag 4 september 2008

Ekorrhjul

Jag har gått från att vara hyfsat arbetslös och rätt desperat till trippelarbetande. Jag är busschaffis, ungdomsledare och numera hotellpersonal. Jajomen. Samtidigt är det ju liksom tänkt att jag ska kunna plugga också. Vi får se hur det går men jag tar en dag i taget och jag får väl göra mig av med hotelljobbet om det skulle vara så. Idag har jag varit hyfsat effektiv och hunnit rensa avloppet i badrummet innan jobbet (och jag har ju inte bott här så himla länge så jag misstänker att allt äckel jag drog upp inte kom från mig...), jobbat, umgåtts med pojkvännen, handlat lite födelsedagspresenter och tränat. Det var väldigt väldigt skönt att avsluta med träningen och nu är jag lagom degig i kroppen. Mamma gav mig köttbullar att ta med hem igår när jag var där så det satt bra efter träningen. Hemmalagade köttbullar som jag fnös åt när jag var liten för att de inte smakade som köpta men som jag verkligen verkligen njuter av.
Nu ska jag sjunka långt långt ner i soffan och göra så lite som möjligt tills det är dags att kräla ner i sängen.....och vänta på att pojkvännen kommer nedkrypande vid sextiden i morgon bitti. Mmmmm...

2 kommentarer:

Emelie sa...

Ojojoj, det låter som du har fullt upp. Hördu, ta det lite lungt också. Det är farligt att jobba för mycket, glöm inte att ta hand om dig!
Kram

Cliff Hanger sa...

sex-tiden vid sextiden...

:-p