tisdag 1 september 2009

Det nya livet

I går började det nya livet. Jag började på PIUS. Det känns stort, skrämmande och underbart. Stort eftersom jag inte riktigt trodde att jag verkligen skulle lyckas ta mig dit efter den här sommaren. Skrämmande eftersom detta innebär att jag snart är klar och underbart eftersom detta är en sådan stor del av det jag har väntat på.
Det har dock varit en ganska knepig omställning. Jag är ju inte riktigt van vid att gå upp vid sex-snåret på morgonen. Att gå upp så tidigt innebär ju faktiskt att jag måste gå och lägga mig tidigt och det är nästan svårare än att vakna. Jag är ju van vid att sitta vaken halva nätterna och nu måste jag komma ihåg att helst lägga mig innan elva. Konstigt. Det kommer också bli lite knepigt med mina jobbhelger men jag ser med tillförsikt på det hela.
En mysig men samtidigt lite småunderlig sak är ju att sambon kommer hem lite innan jag åker iväg. Vi hinner ses, prata lite och kanske ge varandra en puss innan han går och lägger sig och jag åker iväg till skolan. Självklart skulle jag vilja vara mer med honom men jag är glad för det jag får!

Inga kommentarer: