måndag 24 augusti 2009

Hösten

Jag gillar verkligen hösten. Luften är klar och känns högre på något sätt. Det är varmt nog att inte behöva ha en massa tjocka ytterkläder på sig men samtidigt så svettas man inte som en gris. Jag vandrar glatt runt i min fina stad och njuter. På söndag ska jag springa Tjejmilen och hoppas på väder som idag. Soligt och hyfsat varmt men ändå lätt att andas. Nu hoppas jag bara på att min benhinneinflammation (som dök upp igen i helgen) låter bli att göra jätteont. Annars får jag hoppa, studsa och svära mig fram till mål.
Jag har beställt en massa kurslitteratur som nu börjar dyka upp på mina "uthämtningsställen" (posten finns ju inte längre). Jag brukar normalt sett inte köpa kurslitteratur men eftersom det här ändå är sista året (på riktigt) tänkte jag mig att jag skulle få unna mig litteraturen. Men dyrt blev det..... Därför bestämde jag mig för att en del av litteraturen faktiskt går lika bra med från biblioteket.
Min fina fina sambo har köpt mig en examenspresent. Jag förklarade för honom att jag tyckte att jag förtjänade en. Jag ska alltså inte få en utan två(!) nya frälsarkransar. Min försvann när vi var i Borlänge i somras och jag har känt mig naken utan den sedan dess. Han har alltså köpt en vanlig och en finare med äkta stenar till mig. Då kan jag ha den fina i skolan eller på kalas och den andra när jag kör buss. Lyckliga jag!
Hösten ser alltså ut att bli riktigt bra. Vännen S har tagit alla sina poäng så vi kan dricka vin ihop i Uppsala och där finns ju även vännen F. Hos honom kan vi sova kvar när vi inte klarar av att ta oss hem (även om han har utedass just nu). Jag längtar och längtar och känner mig riktigt pepp!

3 kommentarer:

Anton sa...

Du kan skaffa benvärmare i neopren, det hjälper. Voltarensalva hjälper också mot benhinnorna

Blivande prostinnan sa...

ni har har bästa året framför er!!!! Lite avis är jag......
Lycka till i helgen då, jag sprang gbg med blossande benhinneinflammation, det går, men det göt ont......men glöm inte "det som inte dödar härdar"!!!!
Kram

Lunkentuss sa...

Kom precis hem från en milrunda. Benen värker inte sååå mycket när jag springer, men nu efteråt värker de rejält. Men man kommer rätt långt på envishet.
Anton: Ska kolla upp de där benvärmarna!