måndag 1 juni 2009

Intygat

Idag fick jag ett intyg i brevlådan. I det står det att jag efter fullgjorda studier kan prästvigas för tjänstgörning i stiftet. Hoppla! Vilken grej. Jag känner mig lite förvirrad. Det är så coolt samtidigt som det är skrämmande. I helgen var jag på prästvigning och jag satt och titta på dem där framme och blev alldeles pirrig när jag insåg att nästa sommarvigning är min vigning. Huh! Om två veckor vigs fina fina vännen och lustigt nog så mår JAG illa när jag tänker på det. Det är så stort. Tänka sig. Nu är hon där och som hon har kämpat. Jag gör min vana trogen det enda rätta och letar efter kläder. När jag nu är så nervös (eller vad det nu är) för hennes skull är det lika bra att se snygg ut medan jag mår illa.
Nu har jag motivering nog i alla fall för att skriva klart tentan och uppsatsen. Bättre spark i baken får man leta efter!

2 kommentarer:

Bella sa...

Lösningen på problemet att islattes är dyrt har blivit att för en bråkdel av priset köpa hem espressokaffe och vaniljsyrup från Espresso House och göra egna i espressomaskinen hemma. Billigare och när som helst på dygnet. Jag älskar't!

Blivande prostinnan sa...

darling det är skönt att du är nervig åt mig för jag har inte vett till det själv!
Men fina OCH dyra kläder har jag den här gången......jag klår dig i dte för en gång skull!
Och du jag komme ihåg känslan av intyget i brevlådan......mums!