måndag 6 september 2010

Bröllopsyra!

De två senaste helgerna har jag varit på två fantastiska bröllop. Det har varit helt fantastiskt och underbart!!! Jag har gråtit massa av lycka, en oerhörd massa.
På det förra helgen var jag toastmadame och höll ordning på festen med god hjälp av en annan madame och en vuvuzela. Det var en massa jobb men oerhört roligt. Festen var fantastisk och det enda lilla molnet på min himmel var att jag hostade så mycket att jag inte kunde dansa till det fantastiska bandet. De finns tydligen på Spotify så jag tipsar om dem: Scaramanga heter dem. Lyssna och njut. Svensk SKA på hög nivå! Bruden och brudgummen strålade som sig bör och var oerhört vackra.
Helgens bröllop var lika strålande! Där var jag vigselpräst (ooohhh). Det var fantastiskt. Men det är svårt att viga sina vänner. Jag grät ju när de kom in och var kanske inte den klippa som paret behöver. Jag fick bruden att gråta ännu mer. Så kan det gå. Det var vigsel med mässa (återigen ooohhh) och jag kan meddela att prefationen till vigsel är inte den lättaste. Jag sjöng fel mitt i alla tårar och nervositet men så kan det gå! De blev gifta i alla fall.
De var så ofantligt vackra och även denna gång var festen och maten helt fantastisk. Brudvalsen var till "Nothing else matters" med Metallica så till och med sambon och jag deltog i dansen efter en stund. (Bruden har bloggat om bröllopet så det finns lite bilder på hur vackra de var här)
Jag älskar glädjen på bröllop. Jag älskar hur paren strålar och är vackra inifrån och ut. Det har varit två fantastiska helger. Helt fantastiska!!!!


Bara som en extra lite info så har jag startat ytterligare en blogg. Om ni går in här kommer ni kanske att förstå varför.... Ni är oerhört välkomna även dit.

1 kommentar:

Bella sa...

Åh, vad underbart! Tusen grattiskramar vackraste Annelie!