torsdag 3 februari 2011

En ny bekantskap

Jag har på senare månader lärt känna en ny bekantskap. En bra vän med spännande syn på världen, nämligen DN värld som kommer med jämna mellanrum. Jag har inte riktigt förstått med vilken intervall...
Nu senaste numret bjöd på reportage från hotellen i Egypten, fånglägret Guantanamo samt en intervju med Keiko Fujimora som är dotter till Perus förre ledare.
Förutom det finns det krönikor från olika korrespondenter i hela världen. Det är verkligen ett bra magasin. Jag lär mig massa och känner att lite fler saker än barnsängar och förvärkar faktiskt får plats i mitt huvud. Min värld som i och med att jag är mer och mer hemma blir mindre får möjlighet att utökas igen.
Om ni inte haft möjlighet att läsa detta magasin uppmanar jag er att göra det.
Till nästa gång hoppas jag att det kommer ett reportage om varför Katri Linna blev sparkad för det har jag helt missat i min bubbla. Någon som vet? Någon som kan förklara?
Published with Blogger-droid v1.6.5

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan ha nåt att göra med personalflykt, att myndigheten ägnar sig åt att dela ut vinterklappar till sina anställda istället för julklappar och att det spenderas pengar på diverse konsulter. Just ja...tar visst år att få sitt ärende utrett och då har det hunnit bli preskriberat, typ....
// Helena