lördag 21 augusti 2010

Back in blogging

Nu har jag varit borta länge. Jag har varit på läger i två veckor och sedan på en veckas välförtjänt semester i Grekland. Jag funderade på om jag skulle kunna sammanfatta dessa veckor men jag tror inte att det går.
Jag älskade att vara på läger men så älskar jag också att få jobba med konfirmander och ungdomar. De lämnar stora hål av kärlek och längtan efter sig när jag inte får vara med dem mera. Jag jobbar på att bli ungdomsprästen i församlingen, vi får ser hur det går.... Jag älskar att se dem växa, bli två meter långa och blomstra under tiden vi får dela med varandra. Jag kunde tyvärr inte vara med på konfirmationen eftersom då hade vår resa redan börjat. Jag tänkte på dem varje sekund de var igång i alla fall!
Resan var varm och skön. Jag älskar känslan av att kunna kasta mig ner i vattnet utan att frysa. När känslan av det varma salta vattnet låter en guppa med. Jag är dock inte helt anpassad till 40 graders värme men det gick bra. Sambon brände sig inte heller alltför illa! Det är alltid positivt. Men igår på väg hem kändes det otroligt skönt. Jag har knappt varit hemma på tre veckor så att bara ligga i soffan och äta makaroner, gluffa popcorn och titta på "Hitta Nemo" kändes underbart. Nu har vi tvättat ett berg tvätt (eller snarare sambon, jag fick sova vidare) och dammsugit samt varit och handlat. Ikväll kommer några få vänner över och äter kräftor med oss. Det ska också bli mysigt.

Inga kommentarer: