söndag 24 januari 2010

Påtvingad vila??

Imorgon ska jag på retreat, inte en dag heller utan massa dagar. Jag ser fram emot vissa saker. Som att maten kommer att stå serverad åt mig och jag behöver inte fundera över någon av de sakerna. Jag tycker också att det ska bli skönt att inte behöva gå upp tidigt och inte ha en massa saker att göra varje dag. Fast däri ligger också det jag har lite lätt panik för. Jag har med mig träningskläder (om det mot förmodan skulle gå att springa där ute), en massa böcker och stickprylar. För att toppa det hela så får vi inte prata mellan måndag kväll och onsdag kväll. BAH! Hur ska detta gå???? Jag inser att jag nog måste stänga in mig på mitt rum för att inte börja prata med någon och därmed förstöra deras retreat också. Jag hoppas dock på det bästa, att jag ska kunna slappna av och inte därmed få migrän. Jajomen det oroar jag mig också för, att avslappnandet ska ge mig jordens migrän så nu har jag packat den stora necessären med massa mediciner i. Jag ska också prata med mina kamrater som ska med. Men NÅ, jag ser fram emot att sova, sova och sova.
Så nu lämnar jag er för några dagar för att lära mig att slappna av. Hoppas ni också får tid att göra det.

4 kommentarer:

Mia sa...

Vart ska ni? Jag var på St Davidsgården för ett tag sen, tystnad måndag till fredag. Gick mycket bättre än vad man kunde tro :)

Ha det så skönt!

Cliff Hanger sa...

Är det en del av din utbildning? Lyxigt om någon annan betalar för vistelsen om så är fallet!

Men du, jag tycker att du fuskar lite! Surfande borde också vara förbjudet! (För visst surfade du från retreaten?).

Ögonblink sa...

Vännen - det där kommer gå finfint! Våga slappna av - för det är du verkligen värd!!

Minns när A åkte iväg på den där - det gav honom hur mycket som helst i många riktningar. Uppslag till såväl predikningar som till griftetal.

Men att vara tyst...det är ju svårt - jag förstår dig fullkomligt!

Lunkentuss sa...

Cliff Hanger: Jag åker idag på eftermiddagen så jag satt verkligen inte på Internet på retreaten. jag misstänker att de tänker gå igenom våra väskor efter datorer och modem! Och ja, de betalar....

Mia: Vi ska till Breidagården utanför Uppsala. Ska tydligen vara jättevackert och god mat så det känns ju tryggt och bra.


Ögonblick: Jag ska göra mitt bästa. Skulle kanske velat att det inte var så mkt snö bara så att jag kan ut och springa utan problem.... Men jag får väl tänka på dina träningspass så går det nog på ren envishet!