tisdag 19 januari 2010

Det finns inte så mycket att se

Vi har för tillfället en massa kanaler för att se vilka vi vill ha kvar nu i februari, det konstiga är att jag oftast inte hittar något att se på. Jag tittar på mina dvd:er och tv-serier. När jag vill se på tv bara så blir det oftast på någon av de mer "informativa" kanalerna. Jag gillar att se saker som faktiskt hänt och som jag då anser berör mig. Men jag gillar också bilar. Pappa och jag brukade titta på "Trafikmagasinet" när jag var liten och nu tittar sambon och jag på "Top gear". Ett fantastiskt program. Jag önskar att jag också fick göra de roliga sakerna de gör med sina dyra leksaker. Det finns många delar av deras program som jag gillar men härnedan kommer ett klipp som jag såg häromdagen och tyckte var extra roligt.
Jag kan också varmt rekommendera er att se det avsnittet där de försöker köra långtradare. Jag skrattade så jag grät!

2 kommentarer:

Ögonblink sa...

Har du sett avsnittet där de testar om en bil (vilken bil det nu var...) klarar att krröas med till nordpolen? Det var rätt underhållande faktiskt, trots att jag inte gillar bilar :)

Cliff Hanger sa...

Apropå första meningen i detta inlägg kom jag att tänka på Bruce Springsteen när han sjunger "57 channels and nothing on...".