torsdag 25 december 2008

Vad har min granne fått i julklapp?????

Nu sitter jag här så där dagen efter julafton och bara mår bra. Förvånansvärt skönt. Pojkvännen är hos sina föräldrar igen och träffar några släktingar och jag ska snart bege mig till T för vårt vanliga julfirande. Det är tradition sen några år att sitta hemma hos T på juldagen och göra absolut ingenting. Men jag har lite tvätt som håller på att torka innan jag går. Jag har sett sista avsnittet av "True blood" som jag inte haft tid att se innan och lyssnat på min nya CD-skiva. MYS! Gårdagen var väldigt bra och jag lyckades påminna mig själv om att de runt omkring mig är inte ansvariga för min sorg och jag kan heller inte låta den äta upp mig nu. Att sitta och mysa med systerdöttrarna hjälpte också. Att se en 1,5 åring dansa runt i glädje och visa alla sina julklappar om och om igen kan inte annat än göra en på bra humör.
Den stora frågan just nu är alltså, vad fick min granne i julklapp? Det har bankats och sågats sen vi vaknade i morse. Vem sågar så mycket i en hyreslägenhet? Det kan ju inte vara något från IKEA i alla fall. Pojkvännen och jag funderade över om det kunde tänkas vara en platsbyggd loftsäng eller något sådant men vem vet. Det är i alla fall ett ganska irriterande ljud samtidigt som jag blir extremt nyfiken! Jag fick då inga saker som kräver att det varken spikas, borras eller sågas och det är jag glad över!

2 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Är det inte ganska ovanligt att ge bort loftsängar i julklapp?

Fru Hanger sa...

Han bygger en båt! Det var jag övertygad om att min granne gjorde när jag bodde i studentlya. Vi hade varsin 30kvm etta och han sågade och hamrade varje dag. VARJE dag! Till slut kom jag och min kompis fram till att han byggde en båt. Helt självklart, eller hur? ;-)