tisdag 22 juli 2008

Godis

I brist på bättre disciplin har jag bestämt mig för att följa trenden och börja blogga, får se hur länge det håller i sig och om någon läser det---
Hur som haver, just nu har jag ett enormt godissug och köper kopiösa mängder så fort jag får chansen. Det kanske inte hade varit så farligt att köpa det om det inte var så att jag svullar upp det också. Ingen beach 2008 här inte!

Idag hade jag min fan-club i kyrkan. Det var roligt. Min fan-club gjorde att kvällsmässan bevistades av ungefär fem gånger så många som den brukar bevistas av. De följde med så snällt i sina agendor och berömde mig, som sig bör, efteråt. Det var ofantligt nervöst att ha dem där men samtidigt så värmde det något otroligt. De satt där trots att de inte tror och helst kanske inte går i kyrkan.

Efteråt sa tant T att hon tänkte på pappa och såg framför sig hur han hade varit där. Det gör jag också men jag tror han är med mig varje gång jag gör något i kyrkan eller någon annanstans. Han står liksom bakom och applåderar och håller mig om ryggen. Han ger mig extra styrka när det behövs. Himla tur det för det kan ju behövas ibland!

1 kommentar:

Cliff Hanger sa...

Yes, jag fick äran att kommentera först i din blogg!

Det gör nog ingenting om du äter mycket godis. Du cyklar ju så mycket!

Själv har jag inte invigt Beach 2008. Vet inte om det är en slump eller om det undermedvetet har något att göra med att det satt sig några trivselkilon runt magen...